joi, octombrie 21, 2010

"Pentru voi muguri noi" - spectacol dedicat Mihaelei Runceanu pe 4 noiembrie 2010

Pe 4 noiembrie 2010, ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va avea loc spectacolul "Pentru voi muguri noi" dedicat Mihaelei Runceanu de la a carei tragica disparitie se vor implini 21 ani pe data de 1 noiembrie.
Spectacolul este organizat de catre Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Fan Clubul Mihaela Runceanu, initiatori fiind Andreea Runceanu, Xenti Runceanu si Mihai Bogatu.
Va fi un spectacol de inalta tinuta artistica sustinut de catre trupa Amadeus, care a invitat pe scena pe Alina Sorescu, Vlad Mirita, Irina Popa si Xenti Runceanu.
Cu mare bucurie anunt participarea in spectacol a doamnelor Corina Chiriac si Stela Enache, care si-au dat acordul cu multa amabilitate.
Nu vor lipsi solistii care au dus greul in toate spectacolele dedicate Mihaelei:Silvia Dumitrescu,Marina Florea,Miki-ex Kapital(Mihaela Marinache), Cristina Manoliu,Marian Stere, Catalin Magdalinis si Aurel Toma.
Vor fi multe secvente video cu Mihaela Runceanu si multe alte momente interesante, in spectacol urmand sa apara si o trupa de dans.
Au fost lansate invitatii catre multi alti artisti, dar acestea sunt confirmarile din acest moment.
Saptamana viitoare va fi gata afisul spectacolului, iar Andreea Runceanu si colegele de la Amadeus vor populariza evenimentul la TV, de exemplu,luni 25 octombrie vor aparea la Antena 1, la "Razvan si Dani".
Am invitat in spectacol si doua soliste care s-au rodat la spectacolele Clubului Mihaela Runceanu si care in timp au confirmat: soprana Madlen Pascu(apropo, a doua zi dupa spectacolul nostru, pe 5 noiembrie va canta in premiera Operei Romane "Olandezul zburator") si Ioana Sandu, o talentata interpreta a melodiilor Mihaelei Runceanu, dar si cu un bogat repertoriu propriu, alcatuit din cele doua CD-uri, "Despartirile"(editat in 2007) si "Intalnirile"(proaspat, din 2010). Pe Ioana o puteti vedea pe Youtube si va puteti convinge si singuri, de vocea ei superba, de trairea sensibila si de versurile proprii de-a dreptul cutremuratoare.
Pentru fani, mai am un anunt: sambata 30 octombrie, dimineata,la ora 8.30, vom pleca la Buzau pentru depunerea unei coroane de flori la mormantul Mihaelei Runceanu.

http://www.reflectiimihaibogatu.blogspot.com/
informatie oferita de Mircea Nicolau

11 comentarii:

Anonim spunea...

sper sa fie la fel ca cel de anul trecut,am vazut promo pe antene,dar am mai vazut si promo pt.miine la acces direct,si ma intreb de ce trebuie ca un eveniment cum este spectacolul sa fie precedat de un scandal abject intr/o emisiune cu un format conceput pe strict scandal;de ce ne mai intereseaza,sau pe cine mai intereseaza misterul mortii,daca exista un mister intradevar,de ce se incearca o noua discreditare,pt.ca e clar ca asta se va intimpla miine,de ce sa nu incercam sa invatam in a respecta artistul care a fost si care din pacate nu se mai poate apara;pacat,si totusi sper ca toti cei ce au cunoscut/o si apreciat/ope marea artista si marele suflet care a caracterizat/o sa nu aplece urechea la refularile unor persoane care acum dupa 21 de ani detin ,,adevaruri nespuse,,...sper ca spectacolul sa va iasa superb ,voi fi si eu acolo,....cineva din public,care desi a cunoscut/o pe marea artista asa cum poate cei ce vor vorbi nu au cunoscut/o,o voi pastra in suflet si in inima fara sa fac placerea unor vinatori de senzational.........retineti ideea.........nu semnez aceste rinduri...desi...am mai scris...

Anonim spunea...

...salut....

Anonim spunea...

un disc de 33 ....imbunatatit an de an...un complex...mariana simbeteanu=o viata ratata=ca sa iubesti ai nevoie de....ceva...ea nu are in dotare setimente...si probabil,sau sigur asta ii este complexul...nu poate intelege fericirea...o depaseste....uraste fericirea si pe cei fericiti...si pe cei ce stiu sa daruiasca fericire.............salut......

Anonim spunea...

Este revoltator....Voi,prietenii declarati ai Mihaelei,voi care detineti totusi crampeie de adevar,voi cei care ati cunoscut-o,si ati apreciat-o pentru bunatatea,omenia frumusetea ei sufleteasca,nu reactionati,taceti si o lasati pe aceasta "neica-nimeni",amarata,complexata si ratata de M Sambeteanu sa-si "verse"ineptiile,pentru al doilea an la rand ,in momente cand ar trebui sa omagiem artistul Mihaela Runceanu prin amintiri,ganduri frumoase....Nu observati cum se crede "vedeta"aceasta individa ,cum ea ,si dupa 21 de ani,"lucreaza "intens la propria-i poveste? De ce-o lasati voi,prietenii Mihaelei sa va improaste cu noroi?De ce-o lasati sa va spulbere,sa ne spulbere mitul Mihaela? Pe acest blog,va intreba cineva,retoric,unde erati atunci cand Mihaela murea in chinuri? Si eu ma intreb, acum,unde sunteti?Ciudati mai sunteti!Niciunul nu ati avut curaj sa intrati si sa o puneti la punct pe TRADATOARE!Nici unul nu ati intrat sa-l puneti la punct pe javra de Diaconescu care scormoneste si scormoneste ,care nu se mai satura de "laturi" ?Sunt dezamagit,ca lasati o jigodie ordinara,un om lipsit de scrupule cu pretentii idioate de pretendent la presedentia Romaniei sa terfeleasca numele unui om care a adus bucurie ,caldura si fericire intr-o vreme neagra rau de tot a existentei noastre.Unde erai Mirela,Diana,Mircea,toti cei ce va erijati in prieteni fosti ,cand alde M Sambeteanu si Diaconescu balacareaau viata unui om care nu se mai poate apara din simplul motiv ca-i ...MORT?Si la anul o sa revina cu o noua varianta...poate cea scurta in care...bobinatoarea de la nu stiu ce uzina a anilor 89,va recunoaste ca a avut un rol important in moartea Mihaelei! Realizati ca ,menajera,nu-i era,guvernanta nici asa pentru ca nu existau minori,iubita,nu pentru ca Mihaela era un om normal,deci ,CONCLUZIE...era acolo ca sa o suprime,ceea ce a si reusit in cele din urma...Poate ar trebui sa fiti mai atenti,voi prietenii Mihaelei, cu acesti retarzi care otravesc memoria celei ce-a fost prietena,confidenta,idolul vostru!

kykyriky spunea...

Apreciez vehementa si pasiunea acestor randuri "anonime" pentru ca ele sunt mesagerul unui suflet care pastreaza inca vie si stralucitoare amintirea unei personalitati ce a reusit sa ne lumineze in vremuri de bezna intelectuala si de teroare.

La intrebarea "Unde ERAI Mirela, Diana, Mircea, toti cei ce va erijati in prieteni fosti ..." raspunsul poate vi-l da televiziunea care va reprezinta ....

La intrebarea "Unde SUNTETI Mirela, Diana, Mircea, toti cei ce va erijati in prieteni fosti ..." imi asum eu raspunsul : acesti PRIETENI fac mai mult decat va imaginati pentru memoria Mihaelei, dar semnatura lor este "anonima" pentru ca important este sa intelegem, sa re-descoperim si sa rescriem istoria, sa-i oferim Mihaelei locul pe care si l-a castigat in randul victimelor care au indraznit sa-si ridice privirea catre oameni si catre libertate in regimul comunist !

Pe acesti PRIETENI nu-i veti intalni nici la colt de strada, nici pe la usile televiziunilor pentru ca sentimentelor lor nu sunt de vanzare :)

Anonim spunea...

Regret vehementa de aseara,regret ca mi-am pierdut doua nopti privind pe zero tv,dar,sincer imi doream sa o aud pe cea mai buna prietena a Mihaelei,vorbind despre prietenia lor,amintindu-si clipe unice care le-au legat destinul,si inca odata ,am fost dezamagit...D-na Roxana Popescu...Inteleg de ce Mihaela a avut un sfarsit atat de tragic! Cu asemenea prieteni...Sunt dezamagit!!!

kykyriky spunea...

sunteti dezamagit ca acesti PRIETENI ai Mihaelei nu au iesit la rampa cu declaratii si aberatii care sa va alimenteze nevoia de scandal si mizerii care sa va dea impresia ca le sunteti superior ....

In ce priveste pe D-na Roxana Popescu : nu veti ajunge sa intelegeti valoarea morala si sufleteasca a dânsei nici de-acum in 1000 de ani !

Anonim spunea...

Gresiti,nu mi-am dorit nici scandal,nici mizerii...Mi-am dorit sa existe cineva care sa le explice,nu "vehement"cum as fi facut-o eu ,acestor rahati existentiali ca ceea ce s-a intamplat anul trecut nu trebuie sa se mai repete.Si,n-am nevoie de mediocritati pentru a-mi constientiza superioritatea !

mirela rimniceanu spunea...

marturisesc ca m-a pus pe ganuri comentariul anonimului(pacat si nu inteleg de ce acest anonimat )"vehement".nu caut sa ma justific dar in cadrul emisiunii am stat 1,30h cu telefonul la ureche ptr a intra in direct.a fost imposibil.atunci am dat un mail d-nului "ddd@...."incercam sa stopez sau sa aduc discutia in punctul in care Mihaela Runceanu trebuia omagiata ptr OMUL,ARTISTUL care a fost...m-am saturat de aceeasi poveste...aceleasi intrebari cretine si aceleasi raspunsuri.vroiam sa-i spun Marianei Sambetanu ca daca nu are cu ADEVARAT ceva de spus sa ne lase...sa nu mai astepte data de 1 noiembrie sa fie sunata de zeroTV.
vroiam sa ii spun acelui jurnalist ca MIHAELA RUNCEANU nu "era defecta" defecti suntem noi cei care acum dupa 21 de ani...vb urat si suspicios despre EA...nu i-am auzit spunand despre cariera EI...despre munca si efortul EI de a ajunge acolo unde ne-a vrajit cu cantecul EI...in vremuri tulburi,triste si negre."DE AR FI SA VII" ar fi o minune cereasca ar putea sa se apare si asa cum am cunoscut-o v-ar spune "RUSINE,oameni mici ce sunteti"!!!!ce mister incercati sa rezolvati?sau asa?
mi-am dorit in cele 2 seri sa o ascult pe d-na Roxana Popescu ADEVARATA prietena a Mhaelei,careia ii multumesc ptr forta de a aparea dupa 21 de ani..
as avea multe de spus dar inca o data imi dau seama ca orice as posta aici nu ar face decat sa trezeasca ura..invidie..de ce? raspundeti voi...

mona spunea...

Am preferat anonimatul pentru ca eu,un om care a cunoscut tardiv artistul Mihaela Runceanu,nu am nici un drept sa va judec pe voi cei care atunci,in urma cu 21 de ani i-ati fost prieteni,dar,am fost sincer revoltata cand,cu toate ca asteptam ca cineva apropiat Mihaelei sa-i puna pe acei nemernici la punct,nu s-a intamplat acest lucru Sincer,eu chiar regret ca ,in fiecare an pe 1 noiembrie,in loc sa apara lucruri minunate pe "sticla" in legatura cu Mihaela,apar doar aceleasi intrebari insinuante si aceleasi raspunsuri patetice ale "celebrei"uteciste...Oricum,Mihaela Runceanu ,ramane.... ,godacul Diaconescu si vesnica filatoare ,sper,sa devina in curand amintiri.......sau nici macar...

Anonim spunea...

.....salut.... pacat........pacat....pacat...... daca intram in polemici..............pacat......sa respectam artista.....este si va fi unica in suflet.....cine poate sa inteleaga.... salut....sint.... .../................eu...............si salut..............