miercuri, iunie 16, 2010

Cine stie?

Cine are detalii privind lansarea discului promis de Electrecord a Mihaelei Runceanu este rugat sa dea detalii, asta pentru ca sunt multi admiratori care il asteapta.Pe piata nu a aparut cel putin din cate cunosc eu.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Discul va fi distribuit gratuit prin blogul oficial:

http://runceanumihaelavalentina.blogspot.com

Anonim spunea...

Blog oficial? Nu stiam ca exista asa ceva.

Mark spunea...

Normal ca nu poate exista asa ceva asta pentru ca artista nu mai este in viata ca sa isi de-a acordul pt asa ceva.Dar unii isi asuma asemenea raspunderi.

Anonim spunea...

Exact Mark. Este un blog facut de un fan. Un blog frumos dar in nici un caz nu este ceva oficial. Singura chestie cat de cat oficiala este biografia de pe wikipedia.

kykyriky spunea...

intr-adevar : blogul http://runceanumihaelavalentina.blogspot.com este blogul OFICIAL dedicat Mihaelei in sensul ca este cel mai bun blog dedicat muzicii, vietii, carierei si poate sufletului artistei cu tot ce a insemnat si inseamna ea !

Daca vreti sa carcotiti, sa contestati si sa criticati n-aveti decat ... nu va opreste nimeni :)

Am rascolit internetul si ca fan al Mihaelei si ca specialist in domeniu (specialist SEO, SMO, PPC... intr-o firma internationala recunoscuta)si va garantez ca e cel mai bun blog dedicat Mihaelei din toate punctele de vedere : tehnic, informational, trafic, popularitate, continut si forma ...etc.

Persoana care a creat acest blog si care cu indemanare il gestioneaza si raspunde fanilor care isi retraiesc acolo amintirile si sperantele nu arunca doar vorbe vorbe vorbe in eter ...

A recuperat fotografii, o arhiva intreaga de melodii, filmari, interviuri, articole, amintiri, contacte cu persoane cu adevarat importante din viata Mihaelei ... si a facut toate acestea intr-o maniera eleganta, inteligenta, modesta dar ferma in acelasi timp !

CD-ul ce urmeaza sa apara e dovada
incontestabila a respectului ce-l merita acest blog si mai ales persoana care a dat viata acestui CD!

Anonim spunea...

Draga Kykyriki,

Blogul d-nei Borsan este cel mai bun blog dedicat Mihaelei Runceanu. Nimeni nu contesta acest lucru.Dar nu este blog oficial. Este asa de greu de inteles?

kykyriky spunea...

serios? da' ce consideri a fi oficial?

"Wikipedia, enciclopedia liberă la care poate contribui oricine"

ce sa zic ... mai studiaza :))))

mircea82 spunea...

Atat Wikipedia cat si blogul Dianei nu sunt oficiale. Eu cred ca stiu asta cel mai bine avand in vedere ca eu am facut biografie Mihaelei pe wiki. Insa eu personal cred ca e mai bine sa nu fie oficiale. Asa avem si noi mai multa libertate.

Nelu spunea...

Domnisoara Borsan nu inteleg de ce nu luati pozitie vis-a-vis de injuriile aduse pe acest blog??? E pacat ca de dragul rating-ului se tolereaza astfel de discutii pe un blog dedicat memoriei unei ariste rare, ca Mihaela Runceanu! Chiar daca blogul administrat de aceasta domnisoara nu este oficial, pentru noi, cei care am cunoscut-o si iubit-o pe Mihaela, va asigur ca este SINGURUL BLOG VALABIL dedicat memoriei si sufletului Mihaelei Runceanu!
Iar daca admin-ul acestui blog, domnul Mark, se respecta ca admin si isi respecta vizitatorii, ar trebui sa ia pozitie, nu sa incite o claca de carcotasi, doar pentru ca nu tine pasul cu un blog concurent. Erau comentarii frumoase intr-un timp si aici, dar totul s-a transformat intr-un razboi ieftin intre admins! Pacat!

Mark spunea...

Referitor la ultimile comentarii care s-au adus pe acest blog, vreau sa precizez un lucru.Cand am creat acest blog, nu m-am gandit ca vor fi dispute si neintelegeri intre fanii artistei.Nu m-am gandit ca ar fi necesar sa moderez comentariile, considerand ca lumea e de buna credinta.Un timp nu m-am ocupat deloc de blog, asta pentru ca nu am mai avut timp si idei, timp in care s-au adunat multe discutii in contradictoriu.Ca sa m-a apuc sa sterg acum ceea ce a fost scris cu mult timp in urma nu stiu daca mai are sens.
Ramane la atitudinea voastra sa considerati care este cel mai bun blog si sa aduceti laude cu-i vreti.
Nu acesta este scopul acestui blog.
Multumesc pe aceasta cale lui Mircea, pionul principal, cel care a contribuit din plin la sustinerea lui, si nu in ultimul rand, voua, cei care mi-ati dat curajul de a merge mai departe.
O zi frumoasa tuturor,si numai de bine sa auzim.

Anonim spunea...

Eu sunt cel care a postat mesajul cu "blogul oficial" si regret ca s-a ajuns la ce s-a ajuns dintr-o stangacie a mea in ale internetului! Din moment ce pe acel blog sunt postate doar materiale referitoare la marea artista Mihaela Runceanu, am crezut ca e un "blog oficial" al artistei. Nu mi-a trecut nici o clipa prin cap ce dispute va declansa mesajul meu, de buna credinta, de altfel! Erau rugati cei care poseda informatii sa dea detalii si cum citisem pe blogul acestei domnisoare, am scris mesajul. Ar trebui sa fiti mai uniti daca tot va dati fani, nu sa va mancati intre voi! O zi buna tuturor!

mircea82 spunea...

Iti multumesc Mark pentru complimentele aduse. Mai spun inca odata. Blogul Dianei este intr-adevar cel mai frumos si pertinent blog dedicat Mihaelei Runceanu. Diana s-a dedicat cu trup si suflet crearii acestui blog dar.....NU ESTE UN BLOG OFICIAL. Si eu personal nu vad nimic rau in asta. Oficial insemamna un blog autorizat de familia regretatei interprete care se supune drepturilor de autor. Nici blogul lui Mark nu este oficial sici Youtubeul meu unde ma psotat peste 100 de filmari nu este oficial. Principal este ca prin bloguri, youtube, wikipedia etc. o pomenim si ne aducem aminte de cea care a fost Mihaela Runceanu.

Admin spunea...

Printr-o sesizare a domnului mai sus amintit am aflat si eu ce probleme existentiale ii macina pe unii...
1. Blogul dedicat Mihaelei Runceanu nu s-a dorit a fi oficial si nu are nici o tenta competitiva cu alte bloguri, site-uri, platforme si ce mai vreti voi.
2. Nu stiu de unde s-a inteles ca eu as ditribui gratuit noul album, dar sigur nu din postarile mele.
Cd-ul se va putea cumpara, ca orice alt cd, iar CELOR CARE AU LASAT UN GAND PE BLOG voi oferi cate un cd GRATUIT.
3. Nu cred ca exista un blog, care sa fie "cel mai", cred ca fiecare blog are ceva, ce altul nu are, si, pe undeva, se completeaza reciproc, fiindca ii uneste acelasi liant: memoria Mihaelei Runceanu!